Проект Європейського Союзу Tempus BUSEEG-UA-RU

Підсумкова конференція та координаційна нарада

11-17 вересня 2016 р. у Віденському економічному університеті (м. Відень, Австрія) відбулися підсумкова конференція та координаційна нарада в межах реалізації проекту ЄС Tempus 544202-TEMPUS-1-2013-1-AT-TEMPUS-JPHES (BUSEEG-RU-UA) «Набуття професійних і підприємницьких навичок за допомогою виховання підприємницького духу та консультації підприємців-початківців».

Кафедру менеджменту і маркетингу представили: зав. кафедри, д.е.н., професор Ткач О.В., який представив результати реалізації проекту, д.е.н., професор Романюк М.Д., к.е.н., доцент Михайлів Г.В. та к.е.н, доцент Мацола С.М. Учасники зустрічі відвідали консультаційний центр для підприємців-початківців Віденського економічного університету та Інститут економічної педагогіки м. Грац.

                                      

    

 

Координаційна нарад в рамках проекту ЄС Темпус

«Набуття професійних і підприємницьких навиків за допомогою виховання підприємницького духу і консультацій підприємців початківців»        

В період з 09.03.2016 по 12.03.2016 на базі Університету Констанца (Німеччина) відбулася координаційна нарад в рамках проекту ЄС Темпус «Набуття професійних і підприємницьких навиків за допомогою виховання підприємницького духу і консультацій підприємців початківців» 544202 –TEMPUS-1-2013-1-AT-TEMPUS-JPHAS (BUSEEG-RU-UA).

Для участі в якій були запрошені всі члени консорціуму з України, Росії, а також Німеччини, Австрії та Угорщини. ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» представили завідувач кафедри менеджменту і маркетингу д.е.н., проф. Ткач О.В. і к.е.н., доцент Михайлів Г.В. цієї ж кафедри.

    В ході зустрічі учасники ознайомилися з системою підготовки магістрів за програмою «Економічна педагогіка» в Університеті Констанц. Потрібно відмітити, що особливий інтерес в учасників викликала дуальна система підготовка фахівців у професійній освіти, яку представив директор місцевого коледжу, особливості стажування іноземних студентів в Університету Констану. А також особливості та специфіка функціонування бібліотечного фонду Університету. 

      

 

 

Представники Віденського економічного університету у Прикарпатському національному університеті провели консультаційний майстер-клас для викладачів та студентів економічного факультеті

(14-16 вересня 2015 року)

      

Майстер-клас «Маркетингова концепція як складова бізнес-плану»

Доповідачі: Фортмюллер, Форабергер, Штронмайер

  

«Соціальна компетенція менеджменту. Комунікації і управління конфліктами»

Доповідач: Цеховскі

           

 

11-16 травня 2015 р. у Віденському економічному університеті (м. Відень, Австрія) відбувся консультаційний семінар та координаційна нарада в межах реалізації проекту ЄС Tempus 544202-TEMPUS-1-2013-1-AT-TEMPUS-JPHES (BUSEEG-RU-UA) «Набуття професійних і підприємницьких навичок за допомогою виховання підприємницького духу та консультації підприємців-початківців». (завантажити)

 

1-6 грудня 2014 р. у Віденському економічному університеті (м. Відень, Австрія) та Університеті Іштвана Сечені (м. Д`єр, Угорщина) відбулись консультаційний семінар та координаційна нарада в межах реалізації проекту ЄС Tempus 544202-TEMPUS-1-2013-1-AT-TEMPUS-JPHES (BUSEEG-RU-UA) «Набуття професійних і підприємницьких навичок за допомогою виховання підприємницького духу та консультації підприємців-початківців». (завантажити)

18-21 грудня 2013 р. в ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» відбулось відкриття проекту ЕС Tempus «Набуття професійних та підприємницьких навичок за допомогою виховання підприємницького духу та консультації підприємців-початківців». (завантажити)